Terug

Volg Vandaag Inside

PSV overtuigend naar groepsfase CL

PSV overtuigend naar groepsfase CL

30 aug 2018, 00:54

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft voor de zestiende keer sinds de invoering van de Champions League de groepsfase bereikt. De Eindhovenaren deden dat woensdag zeer overtuigend. BATE Borisov, de kampioen van Wit-Rusland, had niets in te brengen en verloor met 3-0. PSV won acht dagen eerder de uitwedstrijd met 3-2.

Alle drie de aanvallers van PSV scoorden. Steven Bergwijn opende in de 14e minuut, op aangeven van Luuk de Jong, de score. De aanvoerder kopte zelf in de 34e minuut de 2-0 binnen. Uitblinker Hirving Lozano zorgde na de pauze voor de 3-0.

Ajax bereikte een dag eerder de poulefase van de Champions League. In het seizoen 2010/2011 deed Nederland voor het laatst met twee clubs mee in het belangrijkste Europese toernooi voor clubteams. De loting is donderdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.