Terug

Volg Vandaag Inside

PSV opnieuw zonder geblesseerde Bergwijn

PSV opnieuw zonder geblesseerde Bergwijn

27 okt 2018, 20:47

GRONINGEN (ANP) - PSV kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen nog niet beschikken over Steven Bergwijn. De buitenspeler is nog niet voldoende hersteld van een blessure.

Bergwijn ontbrak woensdag ook al in het thuisduel met Tottenham Hotspur in de Champions League (2-2). Mark van Bommel stelde toen Donyell Malen op als vervanger. Malen neemt ook in Groningen de plaats van Bergwijn over. Het basisteam van PSV ziet er daarmee hetzelfde uit als tegen de Spurs.

PSV kan tegen Groningen de tiende achtereenvolgende zege van dit seizoen in de eredivisie behalen. Groningen won in de eerste negen speelronden pas één keer en is met vier punten achttiende en laatste.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Pereiro en Hendrix; Lozano, De Jong en Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.