Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ook tegen PAOK Saloniki nog zonder Götze

PSV ook tegen PAOK Saloniki nog zonder Götze

25 nov 2020, 14:00

PSV mist donderdag Mario Götze in de thuiswedstrijd voor de Europa League tegen PAOK Saloniki. De Duitse spelmaker is niet op tijd hersteld van een blessure, die hem zondag tegen FC Twente (1-1) ook al aan de kant hield.

'Mario is een goede speler, hij geeft ons voorin meer balans. Maar ook zonder hem speelden we tegen Twente een uur lang goed', aldus trainer Roger Schmidt, die verder ook niet kan beschikken over Ryan Thomas en de al langer afwezigen Armando Obispo, Maximiliano Romero, Érick Gutiérrez en Marco van Ginkel.

PSV heeft na drie groepsduels 3 punten. 'We staan onder druk. Je kunt het zien als onze eerste finale in de groep. Maar het is altijd goed om alles in eigen hand te hebben. Als we drie keer winnen, zijn we voor 100 procent zeker door naar de volgende ronde.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.