Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ook tegen FC Twente zonder Götze en Gakpo

PSV ook tegen FC Twente zonder Götze en Gakpo

5 feb 2021, 12:47

PSV-coach Roger Schmidt kan ook in de thuiswedstrijd van zaterdag tegen FC Twente geen beroep doen op Mario Götze en Cody Gakpo. De Duitse oefenmeester verwacht dat beide spelers woensdag in de bekerwedstrijd tegen Ajax ook nog niet inzetbaar zijn.

Götze en Gakpo staan al een tijdje aan de kant. Ze trainen nog individueel en moeten volgens Schmidt eerst een paar keer met de groep meetrainen voordat ze inzetbaar zijn. Over het duel met Ajax hield de coach nog een slag om de arm. "100 procent zeker is het nog niet, maar ik verwacht niet dat hij woensdag kan spelen", zei Schmidt over Götze en hij beaamde dat dat ook voor Gakpo het geval is.

De PSV-coach verwacht een lastige wedstrijd tegen de Tukkers. "FC Twente speelt met hoge intensiteit. Het verbaast me eigenlijk dat ze niet meer punten hebben", zei Schmidt. "Ik vind het een van de beste teams in de competitie."

Eerder dit seizoen eindigde het duel in Enschede in 1-1. PSV - FC Twente begint zaterdag om 16.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.