Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ook foutloos tegen VVV-Venlo

PSV ook foutloos tegen VVV-Venlo

6 okt 2018, 23:46

EINDHOVEN (ANP) - PSV is ook na acht speelronden in de eredivisie nog zonder puntenverlies. De regerend landskampioen rekende zaterdag voor eigen publiek overtuigend af met VVV-Venlo: 4-0.

Hirving Lozano opende in de 34e minuut de score. Na ruim een uur spelen verdubbelde Luuk de Jong met zijn hoofd de voorsprong. De 3-0 kwam op naam van de Mexicaanse invaller Érick Gutiérrez. In blessuretijd benutte Lozano nog een strafschop. Daarmee staat hij nu op zeven treffers in de competitie en De Jong op zes.

PSV heeft acht punten voorsprong op Ajax, Feyenoord en Heracles Almelo. Die drie clubs komen zondag in actie. Ajax ontvangt AZ, Feyenoord treft Willem II in Tilburg en Heracles neemt het in Arnhem op tegen Vitesse.

PSV vervolgt de eredivisie na de komende interlandperiode met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen (20 oktober).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.