Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ontvangt minimale transfersom voor Ihattaren: 'Geen 5 miljoen'

PSV ontvangt minimale transfersom voor Ihattaren: 'Geen 5 miljoen'

1 sep 2021, 08:43

Volgens verschillende media ontvangt PSV een bedrag van 5,5 miljoen euro voor Mohamed Ihattaren. Clubwatcher Rik Elfrink laat weten dat het slechts enkele miljoenen zijn en dat de transfersom dus lager ligt dan verwacht.

'Enkele miljoenen kreeg PSV voor Ihattaren. Geen 5 of 6, dus. En een hoog doorverkooppercentage om in de toekomst te kunnen profiteren als hij zijn potentieel waarmaakt', schrijft de journalist van het Eindhovens Dagblad op Twitter.

De Nederlandse middenvelder maakt een transfer naar Italië, waar hij een contract tot medio 2025 heeft getekend bij Juventus. Tot het einde van dit seizoen verhuurt de topclub uit Turijn hem aan Sampdoria, dat eveneens in de Serie A uitkomt.

Ihattaren brak twee jaar geleden door in de hoofdmacht van PSV. De geboren Utrechter botste afgelopen seizoen echter regelmatig met de Duitse trainer Roger Schmidt. In de voorbereiding op dit seizoen bleek dat Ihattaren geen toekomst meer had bij PSV.

'Mohamed heeft de afgelopen jaren hoogte- en dieptepunten gekend', reageert directeur voetbalzaken John de Jong namens PSV. 'Zijn debuut en eerste maanden bij de A-selectie waren veelbelovend. Door omstandigheden is er daarna niet uitgekomen wat er voetbaltechnisch bij Mo zeker in zit. Dat is ontzettend jammer, in de eerste plaats voor Mohamed zelf. We gunnen hem deze transfer en hopen dat hij erin slaagt zijn belofte in Italië in te lossen.'

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.