Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ongewijzigd tegen Fortuna Sittard

PSV ongewijzigd tegen Fortuna Sittard

18 aug 2018, 22:39

SITTARD (ANP) - Trainer Mark van Bommel van PSV houdt voorlopig vast aan zijn basisformatie. Hij kiest in de uitwedstrijd van zijn ploeg tegen Fortuna Sittard voor de spelers die vorige week aan de aftrap tegen FC Utrecht verschenen.

Van Bommel liet vrijdag al doorschemeren dat hij geen rekening zou houden met het uitduel van dinsdag tegen Bate Borisov in de play-offs van de Champions League. ,,Iedereen is fit en kan dus drie duels in de week spelen", zei de coach die zijn loopbaan als voetballer bij Fortuna Sittard begon.

Aanwinst Trent Sainsbury start op de bank. Ryan Thomas zit nog niet bij de selectie van de kampioen uit Eindhoven.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Pereiro en Hendrix; Bergwijn, De Jong en Lozano.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.