Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV onderhandelt met Serie A-club over transfer Zoet'

'PSV onderhandelt met Serie A-club over transfer Zoet'

5 sep 2020, 23:26

Na twaalf jaar trouwe dienst lijkt er een einde te komen aan het tijdperk Jeroen Zoet bij PSV. De 29-jarige doelman staat in de belangstelling van het gepromoveerde Spezia uit Italië, zo meldt de doorgaans goed geïnformeerde Gianluca Di Marzio.

De club die voor het eerst in haar historie mee gaat doen in de Serie A is op zoek naar spelers om een Serie A-proof elftal op poten te zetten, zo klinkt het. Zoet voldoet aan de eisen en dus heeft de club zich gemeld in Eindhoven. Hoeveel de keeper moet gaan kosten is niet bekend.

Zoet was sinds het seizoen 2013/2014 de vaste keeper onder de lat bij PSV, maar na een mindere periode vorig seizoen belandde de keeper onder Van Bommel op de bank. Na een verhuurperiode bij FC Utrecht had tweede Keeper Lars Ünnerstall zijn plek onder de lat overgenomen. Na de komst van keeper Yvon Mvogo van RB Leipzig, werd het uitzicht op speeltijd voor Zoet bij PSV alleen nog maar minder. Het clubicoon zou dan ook openstaan voor een vertrek.

Johan hekelde hoe Van Bommel vorig seizoen omging met Zoet. De trainer besloot de keeper te passeren, maar dit ging op een vrij pijnlijke manier. Bekijk hieronder de beelden!

Johan over affaire-Zoet: 'Van Bommel heeft het volledig laten ontsporen'
3:35
Johan over affaire-Zoet: 'Van Bommel heeft het volledig laten ontsporen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.