Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV en Raiola vandaag om de tafel over Berghuis'

'PSV en Raiola vandaag om de tafel over Berghuis'

13 juli 2019, 14:03

Eerder werd al bekend dat Steven Berghuis een contract met verbeterde voorwaarden aangeboden heeft gekregen van Feyenoord, maar dat PSV ook interesse heeft in de 27-jarige aanvaller. De hoogte van de aanbieding zou bepalen in welk shirt de Oranje-international het komende seizoen speelt en deze uitkomst kan zomaar eens heel snel bekend worden.

Goed geïnformeerde bronnen bevestigen namelijk aan Veronica Inside dat de algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch directeur John de Jong van PSV vandaag in Monaco overleg gaan voeren met Mino Raiola, zaakwaarnemer van Steven Berghuis, over een transfer van Feyenoord naar PSV.

"Onlangs gaf Feyenoord-coach Jaap Stam tegenover het AD te kennen Berghuis graag te willen behouden: 'Hij is creatief en dat wil ik op het middenveld. Hij kan een mannetje passeren, scoren en mensen voor de goal zetten. Dat kan het verschil maken. Ik wil zien hoe dit zich ontwikkelt. Ik ga er ook vanuit dat hij gewoon bij Feyenoord blijft, dat we nog een tijd zullen samenwerken. Veel interesse voor hem? Ja, van PSV. Maar ik denk dat hij hier blijft."

Het is algemeen bekend dat Feyenoord niet wil meewerken aan een vertrek van Berghuis, maar door het huidige spelersbudget zou de club uit Rotterdam nu gevaar lopen.

Wordt vervolgd..

__Jan ontploft: 'Feyenoord 20 miljoen waard?!' __

Jan ontploft: ‘Feyenoord 20 miljoen waard?!’
3:10
Jan ontploft: ‘Feyenoord 20 miljoen waard?!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.