Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV oefent in augustus tegen Vitesse voor duizenden fans'

'PSV oefent in augustus tegen Vitesse voor duizenden fans'

6 juli 2020, 01:05

PSV speelt in augustus oefenwedstrijden tegen Vitesse en Willem II, meldt het Eindhovens Dagblad. De duels zijn onderdeel van het FOX Sports-oefenprogramma.

Er zullen sowieso weer duizenden supporters aanwezig kunnen zijn in het Philips Stadion tijdens het duel PSV-Vitesse, weet het ED. Er wordt tijdens dat duel waarschijnlijk een belangrijke test met armbandjes uitgevoerd. 'Wie besmet is geraakt met het coronavirus, kan via de huisarts en de GGD een melding laten doorgeven aan dragers van andere bandjes. Alleen de dragers die dicht in de buurt van de besmette persoon zijn geweest, zien dan hun bandje oplichten en moeten zich laten testen,' schreef het ED eerder. Mogelijk kunnen er daardoor al zo'n 10.000 tot 15.000 toeschouwers aanwezig zijn.

De wedstrijd tegen Vitesse wordt op 15 augustus gespeeld, het duel tegen Willem II staat op 21 augustus op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.