Terug

Volg Vandaag Inside

PSV nog zonder Zoet tegen VVV-Venlo

PSV nog zonder Zoet tegen VVV-Venlo

4 okt 2019, 16:30

PSV-coach Mark van Bommel kan zondag in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo nog geen beroep doen op doelman Jeroen Zoet. De coach zag zijn eerste doelman afgelopen donderdag in de warming-up van het duel met Rosenborg om de Europa League geblesseerd afhaken.

"Jeroen heeft bondscoach Ronald Koeman laten weten dat het niet verstandig is om zich in Zeist te melden", zei Van Bommel. "Jammer voor Jeroen, natuurlijk. Iedere speler wil graag naar zijn nationale ploeg, maar als je niet fit bent, ben je niet fit."

PSV won donderdag overtuigend met 4-1 bij Rosenborg. Jorrit Hendrix kampte volgens de coach na afloop met klachten. "We bepalen zaterdag na de laatste training of hij zondag kan spelen. Ik heb een brede selectie tot mijn beschikking en dat is prettig. We spelen een flinke hoeveelheid wedstrijden in een kort tijdsbestek."

Van Bommel verwacht niets minder dan een overwinning tegen VVV. "Dit is de laatste wedstrijd voor de jongens interlands gaan spelen en we willen goed afsluiten. We hebben in de voorbije weken een goede ontwikkeling doorgemaakt en daar willen we graag een vervolg aan geven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.