Terug

Volg Vandaag Inside

PSV nog zonder Vinícius en Madueke in kampioenskraker tegen Ajax

PSV nog zonder Vinícius en Madueke in kampioenskraker tegen Ajax

21 jan 2022, 16:20

PSV kan zondag in de topper tegen Ajax nog niet beschikken over Carlos Vinícius en Noni Madueke. Beide aanvallers zijn nog geblesseerd. Trainer Roger Schmidt mist verder verdediger André Ramalho en middenvelders Ryan Thomas en Ibrahim Sangaré.

Tegen FC Groningen startte zondag Maximiliano Romero in de punt van de aanval bij PSV. Eran Zahavi ontbrak toen. De Israëliër maakte donderdag in de bekerwedstrijd tegen Telstar (2-1) zijn rentree en zou tegen Ajax vanaf het begin mee kunnen doen.

De Amsterdammers missen Mohammed Kudus, Maarten Stekelenburg, Sean Klaiber en spits Sébastien Haller. De 17-jarige Amourricho van Axel Dongen zit wel bij de selectie van de regerend landskampioen. De jonge aanvaller maakte vorige week tegen FC Utrecht zijn debuut voor Ajax 1.

PSV begint de wedstrijd tegen Ajax als koploper van de Eredivisie, met 1 punt voorsprong op de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.