Terug

Volg Vandaag Inside

PSV nog zonder Götze en Gakpo, basisplaats voor Vertessen

PSV nog zonder Götze en Gakpo, basisplaats voor Vertessen

13 feb 2021, 16:30

PSV begint de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag in de Eredivisie zaterdag nog zonder Mario Götze en Cody Gakpo. Beide spelers hervatten donderdag de training, maar zijn nog niet fit genoeg om in Den Haag mee te doen. Götze kwam eind december voor het laatst in actie, Gakpo staat sinds half januari aan de kant.

Eran Zahavi en Donyell Malen vormen het spitsenduo bij PSV. Op het middenveld kiest trainer Roger Schmidt opnieuw voor zijn twee vaste controleurs Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré. Ryan Thomas en Yorbe Vertessen zijn de andere twee middenvelders. Vertessen maakt daarmee zijn basisdebuut in de Eredivisie, hij kwam al wel tot drie invalbeurten.

Aanvoerder Denzel Dumfries krijgt rust van Schmidt en start op de reservebank. Mohamed Ihattaren, die woensdag in de met 2-1 verloren bekerwedstrijd tegen Ajax werd gewisseld voor Vertessen, blijft ook buiten de basis.

Jordan Teze neemt de plaats van Dumfries rechts in de verdediging over. Timo Baumgartl start centraal in de defensie met Olivier Boscagli. Philipp Max is linkerverdediger, Yvon Mvogo keert terug onder de lat.

Opstelling PSV: Mvogo; Teze, Baumgartl, Boscagli en Max; Vertessen, Rosario, Sangaré en Thomas; Zahavi en Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.