Terug

Volg Vandaag Inside

PSV neemt twee debutanten mee op trainingskamp

PSV neemt twee debutanten mee op trainingskamp

3 aug 2020, 12:16

PSV gaat maandag op trainingskamp naar Duitsland met 29 spelers, onder wie twee debutanten. De Belgische doelman Maxime Delanghe (19) en de Amerikaanse linksback Chris Gloster (20) maken voor het eerst deel uit van de selectie voor het trainingskamp. Beide talenten spelen in Jong PSV.

De nieuwe hoofdtrainer Roger Schmidt neemt ook de 20-jarige verdediger Justin de Haas en de 19-jarige middenvelder Richie Ledezma vanuit Jong PSV mee naar Marienfeld. Zij kregen afgelopen seizoen ook al de kans om zich te bewijzen op een trainingskamp van de hoofdmacht.

Alle trainingen en oefenwedstrijden van PSV in Duitsland vinden achter gesloten deuren plaats. Supporters kunnen daar vanwege de coronamaatregelen niet bij aanwezig zijn. PSV roept de fans zelfs "dringend" op om niet naar Marienfeld te komen.

De ploeg van de Duitser Schmidt oefent zaterdag tegen SC Verl en een dag later tegen KFC Uerdingen 05. Beide duels beginnen om 16.00 uur en zijn te zien via het YouTube-kanaal van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.