Terug

Volg Vandaag Inside

PSV neemt Tillman definitief over van Bayern München

10 mei 2024, 17:14

PSV neemt Malik Tillman definitief over van Bayern München. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor de Eindhovenaren, heeft zijn handtekening onder een vierjarig contract gezet. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Tillman is erg blij is dat hij langer bij PSV blijft. “Het eerste seizoen is geweldig geweest en ik hoop dat we de komende jaren nog veel prijzen gaan pakken. Dat geeft me het vertrouwen dat ik hier op de juiste plek ben en dat ik me hier kan ontwikkelen tot een nog betere voetballer.”

Ook Peter Bosz is enthousiast over het langere verblijf van de Amerikaanse international. “Ik ben ontzettend blij dat hij blijft. Hij is pas 21 jaar oud, maar heeft dit jaar al zoveel stappen gezet in zijn ontwikkeling. Dat is mooi om te zien en ik ben benieuwd hoe hij zich gaat doorontwikkelen", aldus de trainer in gesprek met de clubkanalen.

Tillman was dit seizoen goed voor 26 Eredivisie-wedstrijden bij PSV, waarvan elf als invaller. Hij scoorde negen keer.

René van der Gijp zag eerder deze week PSV-icoon Willy van de Kerkhof op de schouders van John van den Heuvel: "Die weegt 34 kilo!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.