Terug

Volg Vandaag Inside

PSV neemt in stadion afscheid van Thijs Slegers

PSV neemt in stadion afscheid van Thijs Slegers

2 apr 2023, 00:00

In het stadion van PSV is zondagavond afscheid genomen van Thijs Slegers. De perschef van de Eindhovense club overleed recent op 46-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. PSV schat dat er zo'n 2500 mensen langs de kist zijn gelopen.

De kist van Slegers was op de plek geplaatst waar de spelers normaal het veld betreden. Daar konden mensen afscheid nemen van de voormalig journalist van onder meer Voetbal International. Er werden veel bloemen geplaatst bij een hek met daarop een foto van Slegers. Ook kon er een boodschap worden achtergelaten in een condoleanceregister.

In het stadion stond de tekst 'Thijs Slegers 1976 - 2023' op de boardings en rondom het veld stonden tientallen fans met rode fakkels om de bijeenkomst rond 21.00 uur af te sluiten. Onder anderen algemeen directeur Marcel Brands was in het Philips-stadion aanwezig.

Het stadion ging om 18.30 uur open. Rond 20.30 uur werd de wachtrij gesloten. De uitvaart van Slegers vindt maandag in besloten kring plaats.

Ter nagedachtenis aan Slegers werd voor de uitwedstrijd van PSV tegen NEC, zaterdag in Nijmegen, een minuut stilte gehouden. Voor de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar, afgelopen maandag, was er ook een minuut stilte voor Slegers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.