Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV neemt afscheid van drie grootverdieners'

'PSV neemt afscheid van drie grootverdieners'

20 apr 2020, 12:00

De invloed van de coronacrisis op de aankomende transfermarkt is nog onduidelijk. Toch wil PSV af van drie grootverdieners in de selectie, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De ervaren krachten Daniel Schwaab, Kostas Mitroglou en Ricardo Rodriguez vertrekken, volgens de krant, uit Eindhoven.

Schwaab z'n contract loopt dit jaar af en PSV is niet van plan om dat nog te verlengen. Mitroglou wordt gehuurd van Olympique Marseille. De Eindhovenaren hebben een optie tot koop maar zullen die optie niet gaan lichten. De Griekse spits valt erg tegen dit seizoen. Rodriguez wordt gehuurd van AC Milan. Ook hij zal terugkeren, het salaris van de Zwitser is simpelweg te veel.

Ook gaat PSV in gesprek met aanvoerder Ibrahim Afellay. De ervaren middenvelder speelde dit seizoen amper in het eerste. Afellay kwam niet verder dan drie duels in de Eredivisie. ED vraagt zich dan ook af wat PSV met hem gaat doen.

Er keren wel vier huurlingen terug bij PSV. Armando Obispo en Mauro Júnior maakte dit seizoen een goede indruk bij Vitesse en Heracles Almelo. Ook Dante Rigo (Sparta Rotterdam) en Maximiliano Romero (Vélez Sarsfield) melden zich volgend seizoen weer in Eindhoven.

Mitroglou heeft bij Johan ook geen goede indruk achtergelaten. De mannen aan tafel bespraken zijn kwaliteiten. Bekijk de beelden hieronder.

VIDEO - Johan kraakt PSV'er: 'Lachwekkend om zo'n clown in je elftal te hebben'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.