Terug

Volg Vandaag Inside

PSV na verlies tegen Barcelona klaar in Europa

PSV na verlies tegen Barcelona klaar in Europa

28 nov 2018, 23:58

EINDHOVEN (ANP) - PSV speelt na de winterstop geen Europese wedstrijden meer. Het team van trainer Mark van Bommel verloor woensdag het voorlaatste groepsduel in de Champions League. FC Barcelona was in Eindhoven met 1-2 te sterk.

PSV kan door dat resultaat de laatste plaats in groep B niet meer ontlopen. Over twee weken is de afsluitende wedstrijd tegen Internazionale in Milaan.

Lionel Messi opende in de 61e minuut met een fraai doelpunt de score in het Philips-stadion. Verdediger Gerard Piqué verdubbelde in de 70e minuut de voorsprong door raak te schieten uit een vrije trap van Messi. Luuk de Jong scoorde in de 83e minuut met zijn hoofd tegen.

PSV werd eerder dit seizoen al uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi. De Brabanders kunnen zich daardoor vanaf nu richten op de competitie. PSV verspeelde in de eredivisie nog geen punt en heeft na dertien speelronden vijf punten meer dan Ajax. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.