Terug

Volg Vandaag Inside

PSV na acht jaar weer naar achtste finales Champions League

PSV na acht jaar weer naar achtste finales Champions League

29 nov 2023, 22:59

PSV staat na acht jaar weer in de achtste finales van de Champions League. De Eindhovenaren kunnen, dankzij een zege van Arsenal op RC Lens (6-0), de tweede plaats in groep B niet meer ontgaan.

Eerder op de avond won PSV uiterst moeizaam bij Sevilla, dat halverwege de tweede helft nog met 2-0 leidde. Na een rode kaart voor oud-Ajacied Lucas Ocampos, draaide het elftal van coach Peter Bosz het duel in de slotfase alsnog volledig om. Invallers Ismael Saibari, Yorbe Vertessen (via verdediger Nemanja Gudelj) en Ricardo Pepi stelden de zege veilig.

Daarna was het 'alleen' nog wachten op een zege van Arsenal, dat voor rust via Kai Havertz, Gabriel Jesus, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli en Martin Ødegaard al vijf keer scoorde. In de tweede helft was ook Jorginho (strafschop) nog trefzeker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.