Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV mondeling akkoord met Fred Rutten'

'PSV mondeling akkoord met Fred Rutten'

29 mrt 2022, 11:45

Fred Rutten heeft een mondeling akkoord bereikt met PSV, zo meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren zien in Rutten de ideale assistent van de beoogde nieuwe hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij. 

Van Nistelrooij lijkt komend seizoen de opvolger van de vertrekkende trainer Roger Schmidt te worden. De coach van Jong PSV gaf eerder dit kalenderjaar aan nog niet beschikbaar te zijn, maar lijkt op die uitspraak terug te komen. 

Volgens De Telegraaf is PSV bezig om de gemaakte afspraken op papier te zetten. Als die van handtekeningen zijn voorzien, kan de Eindhovense club de nieuwe staf officieel presenteren. 

De 59-jarige Rutten is al eerder actief geweest bij PSV. Zo was hij drie jaar hoofdtrainer bij de Eindhovenaren en eerder al vijf jaar assistent-trainer. Naast PSV was Rutten ook hoofdtrainer van onder andere Schalke 04, FC Twente, Feyenoord, Vitesse en Anderlecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.