Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV mondeling akkoord met 33-jarige spits'

'PSV mondeling akkoord met 33-jarige spits'

15 sep 2020, 16:33

PSV is dichtbij de komst van een nieuwe spits. Volgens het Israëlische Sport5 is de club bezig met de 33-jarige Eran Zahavi.

Zahavi, die onder contract staat bij het Chinese Guangzhou R&F van Giovanni van Bronckhorst, geniet interesse van onder andere Fenerbahçe, Besiktas, Maccabi Tel Aviv en PSV, maar zou een lichte voorkeur hebben voor laatstgenoemde. De aanvaller wil vertrekken bij Guangzhou R&F, waar hij nog een contract heeft tot eind december. Het is nog onduidelijk of de club hem wil laten gaan.

Mocht Guangzhou R&F Zahavi groen licht geven, kan de spits in Eindhoven een contract tekenen wat hem voor twee jaar aan de club verbindt. De 54-voudig international van Israël kan bij PSV ruim anderhalf miljoen euro per jaar gaan verdienen.

De spits komt volgens Sport5 uit de koker van Roger Schmidt. De kersverse trainer van PSV probeerde Zahavi tot twee keer toe naar Beijing Guoan te halen in zijn periode bij de Chinese club.

Zahavi kwam in zijn carrière uit voor Hapoel Tel Aviv, Palermo en Maccabi Tel Aviv. Sinds 2016 speelt de aanvaller bij Guangzhou R&F, waar hij dit jaar te maken kreeg met Giovanni van Bronckhorst.

Vertrek Lammers

PSV speelt met Eran Zahavi in op een mogelijk vertrek van Sam Lammers. Atalanta meldde zich afgelopen week voor de 23-jarige Lammers, die nog een contract voor één seizoen heeft. Vooralsnog is het verschil tussen vraag en aanbod te groot. Atalanta wil naar verluidt 7 miljoen euro betalen, PSV verwacht een bedrag van zeker 10 miljoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.