Terug

Volg Vandaag Inside

PSV mogelijk tegen Rangers van Van Bronckhorst in laatste voorronde Champions League

PSV mogelijk tegen Rangers van Van Bronckhorst in laatste voorronde Champions League

2 aug 2022, 12:27

PSV neemt het op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen het Belgische Union en het Schotse Rangers FC van coach Giovanni van Bronckhorst als het de play-offs voor de groepsfase van de Champions League weet te bereiken.

De Eindhovenaren van coach Ruud van Nistelrooij moeten dan eerst in de derde voorronde afrekenen met AS Monaco. De eerste wedstrijd vindt dinsdag om 20.00 uur plaats in het Stade Louis II in Monaco. De return is een week later in Eindhoven.

Als de club uit Eindhoven de play-offs bereikt, begint het met een uitwedstrijd in de Brusselse deelgemeente Vorst of in Glasgow. Die wedstrijd wordt gespeeld op 16 of 17 augustus. De returnwedstrijd in Eindhoven is een week later op 23 of 24 augustus. De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.