Terug

Volg Vandaag Inside

PSV moet twee tribunevakken sluiten op last van UEFA

PSV moet twee tribunevakken sluiten op last van UEFA

27 juli 2021, 21:35

Bij de eerstvolgende Europese thuiswedstrijd van PSV dienen twee tribunevakken in het Philips Stadion leeg te blijven. Dat heeft de tuchtcommissie van de UEFA bepaald naar aanleiding van de ongeregeldheden vorige week in de thuiswedstrijd tegen Galatasaray (5-1) in de tweede voorronde van de Champions League. PSV dient tevens een boete van 1500 euro te betalen.

De vakken G en H dienen gesloten te blijven bij het eerstvolgende duel in Europees verband. "Op die vakken ontstond kort voor de rust enige onrust na een doelpunt van Galatasaray", legt algemeen directeur Toon Gerbrands uit. "Het is jammer dat er nu een heel vak de dupe wordt van enkele mensen die hun seizoenkaarten hebben doorverkocht. Tegen hen zullen wij optreden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.