Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV moet rekening houden met vertrek: Schmidt 'wenskandidaat' in Duitsland'

'PSV moet rekening houden met vertrek: Schmidt 'wenskandidaat' in Duitsland'

5 dec 2021, 21:11

Roger Schmidt is de wenskandidaat van RB Leipzig om de ontslagen Jesse Marsch op te volgen. Dat meldt het Duitse medium Kicker. Schmidt heeft bij PSV nog een contract tot het einde van het seizoen. Er wordt wel onderhandeld over contractverlenging, maar er is nog geen overeenstemming bereikt.

De PSV-trainer is zo interessant voor RB Leipzig omdat hij een verleden heeft bij het Red Bull-concern. Tussen 2012 en 2014 was hij namelijk trainer bij RB Salzburg. Afgelopen week werd Schmidt ook al in verband gebracht met Hertha BSC.

Leipzig wil voor de start van de tweede seizoenshelft een nieuwe trainer aanstellen, zo vertelde directeur Mintzlaff onlangs. Het is echter de vraag of Schmidt tussentijds kan vertrekken bij PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.