Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV moet Ihattaren verlengen en verhuren aan Feyenoord'

'PSV moet Ihattaren verlengen en verhuren aan Feyenoord'

13 mei 2021, 22:22

Mohamed Ihattaren en PSV-trainer Roger Schmidt is dit seizoen een ongelukkig huwelijk. Het is nog maar de vraag of de middenvelder volgend seizoen nog bij de Eindhovenaren speelt. Oud-voetballer Simon Cziommer zou Ihattaren verlengen en hem verhuren aan Feyenoord.

Cziommer, tegenwoordig werkzaam als zaakwaarnemer, hoop dat Ihattaren zijn vorm weer weet te pakken. 'Ze moeten verlengen en hem verhuren aan Feyenoord. Onder Arne Slot, ik denk dat het wel bij hem pas', vertelt Cziommer in een aflevering van Voetbalpraat op ESPN.

 

Feyenoord draait een enorm moeizaam seizoen en kan zich opmaken voor de play-offs om Europees voetbal. Cziommer vindt dat de Rotterdammers Steven Berghuis moeten verkopen en er een nieuw team omheen moeten bouwen.

'Ik vind het essentieel bij Feyenoord, dat ze zich weer gaan storten op de jeugd en het opleiden van spelers. Dat vind ik heel belangrijk voor de club en niet meteen kijken naar volgend jaar. Ik denk dat iedereen er begrip voor heeft, dat Feyenoord niet meer bij de top drie hoort', aldus Cziommer.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.