Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV moet een poging wagen om Wijnaldum te huren'

'PSV moet een poging wagen om Wijnaldum te huren'

16 mei 2022, 14:08

Willy en René van de Kerkhof adviseren PSV om Georginio Wijnaldum voor een huurperiode terug te halen naar Eindhoven. Dat zeggen de clubiconen in de Willy & René Podcast van Omroep Brabant. De 31-jarige middenvelder komt weinig aan spelen toe bij Paris Saint-Germain en is ook niet opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Oranje opent de Nations League op 3 juni met een uitwedstrijd tegen België. Vijf dagen later staat een uitduel met Wales op het programma. De thuisduels van Oranje met Polen (11 juni) en Wales (14 juni) worden in De Kuip afgewerkt.

René verwacht dat naast Eran Zahavi ook Ibrahim Sangaré en Mario Götze volgend seizoen niet meer in actie komen voor de Eindhovenaren. 'PSV heeft echt een middenvelder nodig, dus ze moeten proberen om Wijnaldum te huren', zegt René. 'Die jongen staat echt op scherp. Hij wil naar het WK, maar speelt niet bij PSG en is gepasseerd voor Oranje. Dan denk ik: probeer hem los te weken, want die jongen wil graag voetballen.'

'Wijnaldum, dat zou een aanwinst zijn', reageert zijn broer Willy. 'Ik heb de laatste weken ook Zian Flemming van Fortuna Sittard gevolgd. Het is geen verkeerde, kan ik zeggen. Als hij bij PSV of een andere topclub speelt zal hij zich nog veel sneller ontwikkelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.