Terug

Volg Vandaag Inside

PSV moeiteloos langs Willem II

PSV moeiteloos langs Willem II

26 apr 2019, 00:39

PSV heeft de voorlaatste uitwedstrijd van dit seizoen eenvoudig gewonnen. Bekerfinalist Willem II had donderdag in eigen stadion weinig in te brengen tegen de regerend kampioen: 0-3. PSV staat nu in punten weer naast Ajax, dat wel een veel beter doelsaldo heeft: +81 om +71.

Donyell Malen opende na ruim een half uur spelen de score voor PSV, dat aantrad in dezelfde opstelling als zondag tegen ADO Den Haag (3-1). De Tsjechische middenvelder Michal Sadilek verdubbelde uit een vrije trap nog voor rust de voorsprong.

De derde treffer kwam in de 65e minuut op naam van Steven Bergwijn. In de slotfase raakte Hirving Lozano geblesseerd aan zijn rechterknie. De Mexicaanse aanvaller werd met een brancard van het veld gedragen.

PSV is nu ruim twee weken vrij. Zondag 12 mei wacht de uitwedstrijd tegen AZ. Drie dagen later volgt het laatste duel, in Eindhoven tegen Heracles Almelo. Ajax speelt eerst thuis tegen FC Utrecht en dan uit tegen De Graafschap.

__'Het gaat niet meer goedkomen met PSV' __

'Het gaat niet meer goedkomen met PSV'
1:49
'Het gaat niet meer goedkomen met PSV'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.