Terug

Volg Vandaag Inside

PSV mist Veerman tegen Feyenoord, Vertessen lijkt na bekerduel te vertrekken

23 jan 2024, 14:14

PSV kan woensdag in de achtste finales van het toernooi om de KNVB-beker tegen Feyenoord niet beschikken over Joey Veerman. De middenvelder is niet op tijd hersteld van een kuitblessure, meldde trainer Peter Bosz op een persconferentie op sportcomplex De Herdgang.

Veerman liep de blessure vorige week op in de warming-up van de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Twente (3-1). De Volendammer moest zondag ook de ontmoeting met FC Utrecht in de Eredivisie aan zich voorbij laten gaan. PSV verspeelde in de Galgenwaard voor het eerst dit seizoen punten (1-1).

Vertessen

Yorbe Vertessen lijkt deze transferperiode alsnog te vertrekken bij PSV. De 23-jarige buitenspeler wil door een gebrek aan speeltijd al langere tijd weg en staat al even in de belangstelling van Union Berlin. Meerdere media in Nederland en België melden dat een akkoord van de Duitse club met PSV aanstaande is en dat Vertessen, die een contract tot 2028 ondertekent, voor zo'n 5 miljoen euro vertrekt.

Vertessen zit woensdag nog bij de selectie van PSV, dat in de achtste finales van het toernooi om de KNVB-beker tegen Feyenoord speelt. "Ik heb gisteren met hem gesproken, dat doe ik met al mijn spelers", zei trainer Peter Bosz op een persconferentie op sportcomplex De Herdgang. "Ik snap dat hij meer wil spelen, hij is 23 jaar. Hij zal ook snappen dat PSV om alle prijzen meedoet. Van beide kanten is er wat voor te zeggen. Ik zal zeker mijn stem laten horen, maar ik ga niet over het transferbeleid."

Valentijn Driessen zou het "een schandaal" vinden als Feyenoord voor de derde keer in een half jaar tijd in eigen huis zou verliezen van PSV, vertelde hij in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.