Terug

Volg Vandaag Inside

PSV mist Saibari definitief in eerste wedstrijden na winterstop

28 dec 2023, 12:16

Ismael Saibari zit definitief bij de selectie van Marokko voor het toernooi om de Afrika Cup. De aanvallende middenvelder van PSV moet zich na de feestdagen melden bij het nationale elftal. Bondscoach Walid Regragui gaat zijn selectie voorbereiden op het continentale toernooi dat van 13 januari tot 11 februari wordt gehouden in Ivoorkust.

Saibari ontbreekt bij PSV hierdoor zeker tegen Excelsior (13 januari) en FC Utrecht (21 januari) én de bekerwedstrijd tegen FC Twente (17 januari). Marokko neemt het in de groepsfase op tegen Congo-Kinshasa, Tanzania en Zambia. De Atlasleeuwen beginnen het toernooi op 17 januari tegen Tanzania. Vier dagen later is Congo-Kinshasa de tegenstander en drie dagen daarna Zambia.

Onder meer ook Noussair Mazraoui, Sofyan Amrabat en Hakim Ziyech behoren tot de selectie van Marokko. De selectie bestaat uit 27 spelers.

Eerder in Vandaag Inside was René van der Gijp lovend over Saibari. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.