Terug

Volg Vandaag Inside

PSV mist naast Thomas ook Romero tegen PEC

PSV mist naast Thomas ook Romero tegen PEC

24 aug 2018, 16:32

EINDHOVEN (ANP) - PSV kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle nog niet beschikken over Maximiliano Romero. De Argentijnse aanvaller, die in januari aan de selectie van de Eindhovenaren werd toegevoegd, is niet helemaal fit. Dat zei trainer Mark van Bommel vrijdag.

Naast Romero is ook Ryan Thomas niet van de partij. De Nieuw-Zeelander, die amper twee weken geleden voor zo'n 3 miljoen euro overkwam van PEC Zwolle, liep afgelopen week op de training een zware knieblessure op en is 6 tot 9 maanden uitgeschakeld. ,,Heel triest voor Ryan'', zei Van Bommel daar over.

PSV is met twee overwinningen goed begonnen aan de competitie. De landskampioen won dinsdag in de kwalificatie van de Champions League bovendien de uitwedstrijd tegen BATE Borisov. PEC Zwolle is na twee duels nog puntloos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.