Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met zo goed als fitte selectie naar Ajax

PSV met zo goed als fitte selectie naar Ajax

25 juli 2019, 15:25

Trainer Mark van Bommel van PSV kan zaterdag tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax beschikken over een zo goed als fitte selectie. "Mijn spelers zijn goed uit de wedstrijd tegen FC Basel gekomen", doelde hij op het gewonnen thuisduel van dinsdag in de tweede voorronde van de Champions League (3-2). "Het was een zware wedstrijd met dat warme weer. Het was goed om te zien dat we nog tot zo'n eindsprint in staat waren."

Van Bommel liet in het midden of hij tegen Ajax met zijn sterkste basisformatie van dit moment start. Komende dinsdag staat alweer de return tegen FC Basel op het programma. "Iedere speler heeft een verhaal", zei hij. "De komende tijd zullen we vaak drie keer per week moeten voetballen. We zullen niet steeds met dezelfde ploeg spelen en kijken wat iedereen aankan. Maar de Johan Cruijff Schaal is een prijs voor ons. Die willen we winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.