Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met vijf debutanten naar Verbier

PSV met vijf debutanten naar Verbier

1 juli 2019, 13:48

PSV reist met vijf nieuwe spelers af naar het Zwitserse Verbier voor een trainingskamp. De Portugese aanwinst Bruma is erbij, alsook de nieuwe doelman Robbin Ruiter. Coach Mark van Bommel heeft tevens drie beloften opgenomen in de groep van 27 spelers, die zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen: Justin de Haas (19), Steven Theunissen (20) en Maxime Soulas (20).

Van Bommel kan in Zwitserland geen beroep doen op Lars Unnerstall, Ryan Thomas, Yanick van Osch en Hirving Lozano. Zij blijven in Eindhoven om te revalideren van hun blessures. Érick Gutiérrez en Gastón Pereiro zijn er niet bij vanwege interlandverplichtingen.

Spits Luuk de Jong gaat evenmin mee. Hij heeft toestemming gekregen om een transfer naar de Spaanse club Sevilla af te ronden.

Directeur Toon Gerbrands kondigde aan dat doelman Jeroen Zoet in Verbier in het zonnetje wordt gezet omdat hij al 12,5 jaar onder contract staat bij de Eindhovense club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.