Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met vertrouwde elf in Heerenveen

PSV met vertrouwde elf in Heerenveen

16 feb 2019, 19:39

HEERENVEEN (ANP) - PSV begint om 19.45 uur met de vertrouwde basisploeg aan de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Trainer Mark van Bommel ziet na het zwaarbevochten gelijkspel van vorige week bij FC Utrecht (2-2) geen aanleiding om iets te wijzigen. Gastón Pereiro krijgt in het Abe Lenstra-stadion opnieuw de voorkeur boven Érick Gutiérrez, die ook in Friesland weer op de bank moet plaatsnemen.

PSV heeft aan kop van de eredivisie zes punten voorsprong op Ajax, dat vorige week onderuit ging bij Heracles Almelo (1-0). De club uit Eindhoven heeft het traditioneel lastig in Heerenveen. De laatste competitiezege van PSV in het Abe Lenstra-stadion dateert van 18 december 2011 (1-5). Vorig seizoen gingen de Brabanders na een dramatische start met 2-0 onderuit. Hirving Lozano kreeg toen al voor rust een rode kaart. De Mexicaan speelt zaterdag zijn vijftigste competitiewedstrijd voor PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.