Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met superfitte selectie klaar voor seizoen

PSV met superfitte selectie klaar voor seizoen

10 aug 2018, 16:42

EINDHOVEN (ANP) - Met frisse moed begint PSV aan het seizoen 2018/2019. FC Utrecht is zaterdag de eerste tegenstander van de landskampioen en de nieuwe Eindhovense trainer Mark van Bommel beschikt over een fitte selectie. ,,Ze zijn superfit, dat wijzen de data ook uit. Daarmee win je geen wedstrijden, maar het is wel een voorwaarde om wedstrijden te winnen'', blikt hij vooruit op het treffen in eigen huis.

Hirving Lozano liep dinsdag op het trainingsveld een lichte blessure op maar is weer fit en zit gewoon bij de selectie zaterdag. Voor middenvelder Ryan Thomas komt de wedstrijd te vroeg. Vrijdagochtend werd bekend dat hij overkomt van PEC Zwolle naar Eindhoven maar hij moet nog wel medisch gekeurd worden.

Ook Utrecht begint het seizoen met een fitte selectie maar moet wel een paar bepalende spelers missen. Zakaria Labyad vertrok naar Ajax en Yassin Ayoub stapte over naar Feyenoord. Trainer Jean-Paul de Jong kijkt echter met vertrouwen vooruit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.