Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Romero, Bruma en Mauro tegen NS Mura

PSV met Romero, Bruma en Mauro tegen NS Mura

24 sep 2020, 19:58

Mohamed Ihattaren wordt donderdag door trainer Roger Schmidt buiten het basiselftal van PSV gelaten voor de wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League tegen NS Mura uit Slovenië. De Braziliaan Mauro Júnior krijgt rechts op het middenveld de voorkeur.

Ihattaren was een kleine twee weken geleden tegen FC Groningen ook al wisselspeler. Schmidt was niet tevreden over de manier waarop hij trainde. Tegen FC Emmen had Ihattaren afgelopen zaterdag wel een basisplaats. Mauro Júnior verving hem toen na een uur spelen.

In vergelijking met het duel met FC Emmen is het team van PSV op nog twee plaatsen aangepast. Bruma start links op het middenveld. Dat gaat ten koste van Cody Gakpo. In de voorhoede neemt Maximiliano Romero de plek in van Noni Madueke.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.