Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Ramalho en Gutiérrez tegen Rangers

PSV met Ramalho en Gutiérrez tegen Rangers

16 aug 2022, 20:02

PSV begint met André Ramalho en Érick Gutiérrez in de ploeg aan het eerste duel met Rangers FC in de play-offs van de Champions League. De Braziliaanse verdediger Ramalho vormt centraal achterin een duo met Armando Obispo, Jordan Teze verhuist naar de rechterflank. Gutiérrez, die vorige week in de return tegen AS Monaco in de derde voorronde als invaller vlak voor tijd scoorde, krijgt van trainer Ruud van Nistelrooij op het middenveld de voorkeur boven Guus Til.

De Mexicaan tekende in Eindhoven in de 89e minuut voor de 2-2, waardoor een verlenging noodzakelijk werd na de eerdere 1-1 in Monaco. In het extra half uur kopte Luuk de Jong de beslissende treffer binnen voor PSV (3-2).

Gutiérrez vormt in Glasgow het Eindhovense middenveld met Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. De Jong heeft voorin gezelschap van Cody Gakpo en Ismael Saibari, die de voorkeur krijgt boven Johan Bakayoko. De aftrap op Ibrox is om 21.00 uur.

In vergelijking met het duel met Monaco zijn Til en Phillipp Mwene uit de basis verdwenen. Bij Rangers FC, dat onder leiding staat van Giovanni van Bronckhorst, staat de 37-jarige middenvelder Steven Davis verrassend aan de aftrap. Volgende week volgt de return in Eindhoven. De winnaar plaatst zich voor de lucratieve groepsfase van de Champions League.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo en Max; Sangaré, Veerman en Gutiérrez; Saibari, De Jong en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.