Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Pereiro en zonder Afellay naar Basel

PSV met Pereiro en zonder Afellay naar Basel

29 juli 2019, 13:45

Gastón Pereiro maakt deel uit van de selectie van PSV voor de wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen Basel, dinsdagavond in Zwitserland. De middenvelder ontbrak tot nu toe onder meer wegens 'transferperikelen', zoals de club het noemde. Er zou sprake zijn geweest van een vertrek naar Spartak Moskou.

Ibrahim Afellay gaat niet mee. De voormalig international blijft in Eindhoven achter om aan zijn fitheid te werken. Coach Mark van Bommel neemt 20 spelers mee. PSV, dat zondag in de Johan Cruijff Schaal verloor van Ajax, verdedigt in Basel een voorsprong van 3-2.

Sam Lammers raakte in het duel met Ajax geblesseerd en kan nog niet spelen.

*FC Basel - PSV is dinsdagavond vanaf 19.30 uur live te zien bij Veronica. *

__Samenvatting PSV - FC Basel __

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.