Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Pereiro en Hendrix tegen Barça

PSV met Pereiro en Hendrix tegen Barça

28 nov 2018, 20:45

PSV begint de laatste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen FC Barcelona met de inmiddels gebruikelijke basisopstelling. Het elftal van trainer Mark van Bommel is, in vergelijking met het competitieduel van zaterdag met sc Heerenveen, ongewijzigd.

PSV kan de achtste finales van het belangrijkste Europese clubtoernooi niet meer bereiken. De derde plaats, die recht geeft op een vervolg in de Europa League, is het hoogst haalbare voor de Eindhovenaren. De achterstand op Tottenham Hotspur is drie punten. Na Barcelona speelt PSV in december in Milaan tegen Internazionale.

Van Bommel zei dinsdag al dat hij geen spelers gaat sparen voor de belangrijke uitwedstrijd van zondag in de eredivisie tegen Feyenoord.

FC Barcelona is met tien punten al zeker van een plek in de volgende ronde van de Champions League.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Pereiro en Hendrix; Lozano, De Jong en Bergwijn.

De opstelling van de bezoekers:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.