Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ongewijzigd, Botteghin keert terug bij Feyenoord

PSV ongewijzigd, Botteghin keert terug bij Feyenoord

1 mrt 2020, 14:29

De basisopstellingen van PSV voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord kent geen verrassingen. Trainer Ernest Faber kiest voor dezelfde elf spelers die zorgden voor recente overwinningen op Willem II (3-0), ADO Den Haag (0-3) en Vitesse (1-2). Bij Feyenoord is Eric Bottehgin weer fit en hij krijgt van trainer Dick Advocaat de voorkeur boven Edgar Ié.

Bij PSV speelt Ryan Thomas speelt opnieuw kort achter spits Sam Lammers. Mohamed Ihattaren en Cody Gakpo bezetten voorin de twee flanken. Achter Thomas hebben Pablo Rosario en de van een blessure herstelde Jorrit Hendrix een controlerende rol op het middenveld.

Bij Feyenoord is Ridgeciano Haps is de linksbuiten van Feyenoord in het Philips-stadion. Hij speelt op de positie van Sam Larsson, die afgelopen week naar het Chinese Dalian Professional Football Club vertrok. Luis Sinisterra is de rest van het seizoen uitgeschakeld met een knieblessure.

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord begint om 14.30 uur in het Philips-stadion.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever en Rodríguez; Rosario, Thomas en Hendrix; Ihattaren, Lammers en Gakpo.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Karsdorp, Botteghin, Senesi en Malacia; Toornstra, Fer en Kökcü; Berghuis, Bozenik en Haps

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.