Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Mitroglou, Gakpo en Pereiro

PSV met Mitroglou, Gakpo en Pereiro

18 dec 2019, 21:07

PSV treedt woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen tweededivisieclub GVVV met drie wijzigingen in het basisteam aan. Gastón Pereiro, Cody Gakpo en Kosta Mitroglou mogen van interim-coach Ernest Faber aan het duel in Veenendaal beginnen.

Pereiro en Gakpo fungeerden afgelopen zondag in de verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord (3-1) als invaller. In vergelijking met die wedstrijd ontbreken Erick Gutiérrez, Steven Bergwijn en Donyell Malen in het elftal van PSV. De laatste raakte in De Kuip geblesseerd aan een knie en is mogelijk maandenlang uitgeschakeld.

Bergwijn begint in Veenendaal op de bank. Gutiérrez is helemaal niet van de partij. Faber kan evenmin beschikken over Jorrit Hendrix, Sam Lammers, Ryan Thomas en Michal Sadílek.

De wedstrijd tegen Feyenoord was voor trainer Mark van Bommel het laatste duel in functie. Een dag later besloot de PSV-directie de samenwerking met hem te beëindigen vanwege de teleurstellende resultaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.