Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Lammers en Van Osch op trainingskamp

PSV met Lammers en Van Osch op trainingskamp

4 jan 2020, 13:33

PSV gaat zich in Qatar met een selectie van 28 man voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Trainer Ernest Faber heeft in zijn spelersgroep een aantal nieuwkomers opgenomen. Noni Madueke, Tijn Daverveld, Claudio Gomes en Richard Ledezma maken voor de eerste keer met de A-selectie van PSV een trainingskamp mee. Justin de Haas, aanvoerder van Jong PSV, is eveneens van de partij.

Michal Sadílek en Donyell Malen reizen niet mee naar Doha. Aanvaller Sam Lammers en doelman Yanick van Osch daarentegen stappen zaterdagmiddag wel op het vliegtuig. Beiden misten de eerste seizoenshelft wegens blessureleed, maar hun herstel vordert, waardoor ze deel kunnen uitmaken van het trainingskamp, dat op 12 januari in Doha eindigt.

Voor PSV staan in Qatar oefenduels met Club Brugge en KAS Eupen op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.