Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Ihattaren in gesprek over verlengen contract

PSV met Ihattaren in gesprek over verlengen contract

20 dec 2020, 09:14

PSV hoopt op korte termijn het in de zomer van 2022 aflopende contract van Mohamed Ihattaren te verlengen. De Eindhovense club is daarover in gesprek met de 18-jarige middenvelder en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

"Ik zit voorlopig bij PSV, ik ben heel erg blij hier. Ik moet gewoon lekker voetballen en de ballen er in blijven jagen zoals ik vandaag gedaan heb", aldus Ihattaren na de zege van 4-1 op RKC Waalwijk. "Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar. Dat is eigenlijk al bijna, de tijd gaat echt snel. Ik laat alles aan Mino over. Daar heb ik vertrouwen in. Ik laat alles op me afkomen. Ik heb het echt naar mijn zin in Eindhoven."

Ihattaren kende een moeizame start van de competitie en was de eerste drie maanden geen vaste waarde. De laatste drie competitiewedstrijden speelt trainer Roger Schmidt met hetzelfde basiselftal en Ihattaren heeft daarin een belangrijke rol. Vorige week maakte hij tegen FC Utrecht (2-1 winst) zijn eerste doelpunt dit seizoen in de Eredivisie en tegen RKC scoorde hij zaterdag opnieuw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.