Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Ihattaren en Sadilek

PSV met Ihattaren en Sadilek

2 mrt 2019, 19:49

ROTTERDAM (ANP) - PSV begint om 19.45 uur met Mohammed Ihattaren en Michal Sadilek in de ploeg aan de uitwedstrijd tegen Excelsior. De 17-jarige Ihattaren speelt op de positie van Jorrit Hendrix, die ook niet op de bank zit. De twee jaar oudere Sadilek krijgt de voorkeur boven Gastón Pereiro, die zijn basisplaats na drie gelijke spelen kwijt is.

Ihattaren en Sadilek verschijnen voor het eerst aan de aftrap van een competitiewedstrijd van PSV. De koploper uit Eindhoven kan een voorsprong van vijf punten op Ajax nemen. De nummer twee van de eredivisie komt dit weekeinde niet in actie. Ajax krijgt rust van de KNVB, met het oog op het uitduel van dinsdag met Real Madrid in de achtste finales van de Champions League.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Sadilek, Rosario en Ihattaren; Lozano, De Jong en Bergwijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.