Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Hendrix in return op Cyprus

PSV met Hendrix in return op Cyprus

29 aug 2019, 20:04

Met Jorrit Hendrix in de basis begint PSV om 19.00 uur op Cyprus aan de return in de play-offs van de Europa League tegen Apollon Limassol. De controlerende middenvelder neemt de plek over van de geblesseerde Steven Bergwijn, die ontbreekt in het GSP-stadion van Nicosia, waar Ajax vorige week met 0-0 gelijkspeelde tegen APOEL in de laatste voorronde van de Champions League.

Trainer Mark van Bommel heeft zijn elftal verder ongewijzigd gelaten ten opzichte van vorige week, toen PSV voor eigen publiek met 3-0 won van Apollon Limassol. De Franse linksback Olivier Boscagli start opnieuw in de basis. De voorhoede bestaat uit Mohamed Ihattaren, Donyell Malen en Cody Gakpo. Als PSV niet instort, plaatst de ploeg uit Eindhoven zich voor de groepsfase van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.