Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met flinke cijfers onderuit tegen Arminia Bielefeld

PSV met flinke cijfers onderuit tegen Arminia Bielefeld

9 juli 2022, 17:27

Ruud van Nistelrooij heeft voor het eerst een wedstrijd verloren als trainer van PSV. De Eindhovenaren gingen in Gütersloh in Duitsland hard onderuit tegen Arminia Bielefeld, dat afgelopen seizoen uit de Bundesliga degradeerde: 4-0.

Xavi Simons, die vorige week werd overgenomen van Paris Saint-Germain, maakte na rust zijn debuut voor PSV. Toen stond het al 2-0. Fabian Klos scoorde in de 13e minuut vanuit een indirecte vrije trap op een paar meter van het doel. Bielefeld kreeg die vrije trap na een overtreding van Walter Benítez. De doelman kreeg de bal verkeerd teruggespeeld door Marco van Ginkel. Bij de tweede treffer verloor Joey Veerman de bal op het middenveld, waarna Janni Serra in de 33e minuut profiteerde.

PSV bleef in de tweede helft de onderliggende partij. Derrick Luckassen werkte de bal in de 54e minuut in zijn eigen doel, dat na rust werd verdedigd door Joël Drommel. Noel Niemann bepaalde kort voor tijd de eindstand op 4-0.

PSV was de oefencampagne begonnen met een zege van 6-0 op de Duitse club BW Lohne. Vorige week werd het tegen Cercle Brugge 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.