Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met elf andere spelers tegen RKC

PSV met elf andere spelers tegen RKC

30 okt 2018, 19:17

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Mark van Bommel heeft voor de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk (aanvang: 18.30) zijn opstelling helemaal omgegooid. De landskampioen treedt met liefst elf wijzigingen in het basisteam aan in vergelijking met de moeizame zege afgelopen zaterdag bij FC Groningen (1-2). Van Bommel was na die wedstrijd vooral slecht te spreken over het optreden van zijn manschappen in de eerste helft.

Verdediger Dirk Abels maakt tegen RKC zijn debuut in de Eindhovense formatie. Hij vormt samen met Trent Sainsbury, Nicolas Isimat en Aziz Behich de achterhoede van PSV. Aanvaller Matthias Verreth, die eerder al zijn officiële debuut voor PSV maakte, mag voor de eerste keer starten in de hoofdmacht. De Mexicaanse aanwinst Érick Gutiérrez mag het ook vanaf de aftrap laten zien bij PSV.

Steven Bergwijn, sinds vorige week door een blessure uit de roulatie, ontbreekt nog in de selectie van Van Bommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.