Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Bergwijn en Lozano tegen FC Utrecht

PSV met Bergwijn en Lozano tegen FC Utrecht

10 feb 2019, 16:53

UTRECHT (ANP) - PSV begint zondag op volle sterkte aan de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Steven Bergwijn en Hirving Lozano zijn allebei fit genoeg om vanaf het begin mee te doen in de Galgenwaard.

Bergwijn viel vorige week in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard uit. PSV vreesde voor een zware beenblessure, maar in het ziekenhuis bleek de schade erg mee te vallen. Bergwijn trainde vrijdag alweer een groot gedeelte van de training met de groep mee.

Lozano liep twee weken terug tegen FC Groningen een blessure aan zijn hoofd op. De Mexicaan ontbrak tegen Fortuna in de selectie.

PSV kan bij winst op FC Utrecht de voorsprong op Ajax tot acht punten vergroten. De Amsterdammers verloren zaterdag met 1-0 bij Heracles Almelo.

Bij FC Utrecht maakt Michiel Kramer zijn debuut in het basiselftal.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Pereiro en Hendrix; Bergwijn, De Jong en Lozano.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.