Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV mengt zich in strijd om Zerrouki'

'PSV mengt zich in strijd om Zerrouki'

16 mrt 2023, 10:02

Naast Feyenoord heeft ook PSV interesse in Ramiz Zerrouki. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De huidige nummer vier van de Eredivisie heeft Zerrouki op het oog als potentiële opvolger van Ibrahim Sangaré.

Van laatstgenoemde wordt verwacht dat hij een mooie transfer zal maken naar het buitenland. De Ivoriaan staat in de belangstelling van verschillende topclubs uit de Premier League. Afgelopen zomer wilde Chelsea hem nog kopen voor 40 miljoen euro, maar liet PSV hem niet gaan.

Zerrouki heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2024, met de optie op nog een jaar. PSV zal diep in de buidel moeten tasten: volgens het ED is de 25-jarige middenvelder op te halen voor zo’n acht miljoen euro. Afgelopen zomer was Zerrouki nog dicht bij een transfer naar Feyenoord, maar de Rotterdammers kwamen er niet uit met Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.