Terug

Volg Vandaag Inside

PSV maakt rugnummers bekend, Malen krijgt nummer 9

PSV maakt rugnummers bekend, Malen krijgt nummer 9

17 juli 2019, 15:00

Donyell Malen voetbalt komend seizoen bij PSV met rugnummer 9. De aanvaller neemt dat cijfer over van de naar Sevilla vertrokken Luuk de Jong. Malen speelde vorig seizoen nog met rugnummer 14. Sam Lammers, teruggekeerd na een verhuurperiode bij sc Heerenveen, gaat nu met nummer 14 op zijn rug voetballen.

Malen was vorig seizoen vaak invaller en speelde toen vaak als buitenspeler. Dit seizoen lijkt hij een kans te krijgen centraal in de voorhoede. Bij Jong Oranje staat hij al vaak op die positie.

Toni Lato en Bruma, de twee nieuwkomers bij PSV, hebben rugnummers 3 en 7 toegewezen gekregen. De teruggekeerde Ibrahim Afellay gaat met nummer 17 spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.