Terug

Volg Vandaag Inside

PSV loopt na rust weg bij Fortuna Sittard

PSV loopt na rust weg bij Fortuna Sittard

3 feb 2019, 17:24

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard zondag met 5-0 gewonnen. De regerend landskampioen vergrootte daardoor de voorsprong op achtervolger Ajax weer tot vijf punten.

PSV kwam in de eerste helft via Gastón Pereiro al snel op voorsprong. De thuisploeg viel daarna ver terug.

Fortuna Sittard moest vanaf de 32e minuut met tien man verder na een rode kaart voor Clint Essers. PSV wist pas na rust van die overtalsituatie te profiteren. Luuk de Jong nam de tweede, vierde en vijfde treffer voor zijn rekening. De spits heeft nu in officiële wedstrijden 102 keer gescoord voor PSV.

Geblesseerd

Invaller Cody Gakpo zorgde in de 56e minuut voor 3-0.

PSV-aanvaller Steven Bergwijn verliet halverwege de tweede helft met een brancard het veld en lijkt zwaar geblesseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.